Kongres plný osobností zahájí Roman Vaněk


V úvodním bloku kongresu nazvaném Chytré koncepty vítězí se představí Roman Vaněk, kuchař, spisovatel a popularizátor gastronomie. Roman je také zakladatelem Pražského kulinářského institutu (PRAKUL), který navazuje na silnou tradici vytříbené prvorepublikové kuchyně a představuje kulinářství jako bohaté, kreativní a neustále se vyvíjející umění.

Dnes si do Prakulu chodí pro radu jak odborníci z hotelů a restaurací, kteří se nespokojili se školními znalostmi, tak laická veřejnost - inspirovaná televizními pořady, cestovatelskými zážitky anebo výjimečnými dovednostmi šéfkuchaře své oblíbené restaurace.

Chcete také vědět, co si Roman Vaněk myslí o současné situaci v českém pohostinství, jak vidí jeho budoucnost a co radí zdejším restauratérům? Přijďte také diskutovat na největší kongres pro HoReCa profesionály – FOR GASTRO & HOTEL 2017. Registrujte se již dnes!