Šťastné jídlo podle Radka Davida


O svoje zkušenosti s hledáním a výchovou restauračního personálu se s vámi v panelové debatě podělí elitní šéfkuchař Radek David. Jako jeden z prvních špičkových šéfkuchařů objel celou řadu českých farem a implementoval jejich produkty do svých slavných restaurací La Veranda a Babiččina zahrada v Praze. Právě díky jeho přístupu je La Veranda držitelem prestižních 16 bodů světového hodnocení restaurací Gault Millau. Kromě zmíněných pražských restaurací je executive chefem také v sedmi restauracích Oliva v Kyjevě.

Jeho filozofií je „šťastné jídlo pro šťastné lidi“: „Chceme, aby nás jídlo naplňovalo nejen fyzicky, ale především po emoční stránce jsou jídla nápaditá, hezky prezentovaná a lehce stravitelná. Jednoduše řečeno, jsou to jídla, která v nás vyvolávají jistotu, že život je krásný.“