KONGRES FOR GASTRO & HOTEL 2018


PROGRAM


Hlavní téma: LIDSKÝ FAKTOR

Moderátor: Vlasta Korec

 

10.00–10.30    Registrace účastníků

10.30–10.45    Zahájení kongresu a vernisáž veletrhu 

 

10.45–11.00    Pohostinství a ubytování očima statistiky. Jana Gotvaldová, Český statistický úřad

                         Co nám brání v podnikání? Václav Stárek, Asociace hotelů a restaurací ČR  

 

11.00–12.00    Panelová debata: Válka o talenty začala! 

                         moderátor: Petr Král, Český rozhlas

                         Kde jsou a jak je najít jako první? Nahradí cizinci chybějící personál?

                         Jaká pravidla platí pro zaměstnávání lidí ze zemí mimo EU?

                         Jak vrátit prestiž učebním oborům pro hotely a restaurace? 

 

                         Kateřina Štěpánková, Ministerstvo práce a sociálních věcí

                         Václav Stárek, Asociace hotelů a restaurací ČR

                         Radek David, restaurace Babiččina zahrada a La Veranda

                         Roman Sejval, Bukaschool

                         Miloslav Pecho, Hotelový marketing

 

12:00–13:00    Oběd

 

13.00–13.30    Gastronomie 2.0. Štěpán Tůma, Sodexo Benefity 

13.30–14.00    Kuchaři nové generace: Jaký je koncept budoucnosti? Jiří Horák, ARDO

14.00–14.30    Za stejné peníze více muziky. Stanislav Sekyra a Petr Stádník, MAKRO Cash & Carry

14.30–15.00    Digitální guláš - proč vás nenajdou a proč nenakoupí. Vladimíř Buťa, Mediatel

15.00–15.30    Foodstyling Workshop. Petr Heneš, Made in Japan

 

 


HLAVNÍ PARTNEŘI


                

 

PARTNEŘI


 

                    

 

         

 

           

 

 

ZÁŠTITY


               

                        

 

      


 


 
MEDIÁLNÍ PARTNEŘI


                

 

                 

 

                  

 

 

 

 

PARTNEŘI DOPROVODNÉHO PROGRAMU