PROGRAM KONGRESU A PROGRAM GALAVEČERA FOR GASTRO & HOTEL 2019


  Moderátor kongresu a galavečera: Vlasta Korec

Program kongresu:

Hlavní téma: ÚSPĚŠNÝ PODNIK V DIGITÁLNÍ DOBĚ

10.00 | Registrace účastníků

10.30 | Zahájení kongresu a vernisáž veletrhu

10.45 | Digitální trh v pohostinství

             Václav Stárek, prezident AHR ČR

11.00 | Budoucnost technologií pro hotely a restaurace

             Petr Mára, expert na využití moderních technologií

12.00 | Coffee break

12.30 | Odpolední přednášky a workshopy

            Tajné recepty z kuchyně digitálního marketingu

             Vladimír Buťa, Mediatel

14.00 | Kuchařská show Radka Davida

             šéfkuchař La Veranda a Babiččina zahrada

14.30 | Kuchařka Zlatého kuchaře - Recepty kuchařských hvězd

               Křest knihy a autogramiáda

               Oběd

 

Program galavečera:

18.00 | Registrace účastníků

               WELCOME DRINK

19.00 | Zahájení galavečera 

19.05 | KEY NOTE

              Eva Svobodová, generální ředitelka AMSP ČR

19.10 | SLAVNOSTNÍ PROGRAM

20.00 | Raut 

               Prezentace a ochutnávky

               Networking

       

Změna programu vyhrazena.