PROGRAM KONGRESU A PROGRAM GALAVEČERA FOR GASTRO & HOTEL 2019


  Moderátor kongresu a galavečera: Vlasta Korec

Program kongresu:

10.00 | Registrace účastníků

10.30 | Zahájení kongresu a vernisáž veletrhu

10.45 | BLOK 1: Úspěšný podnik v digitální době

            Digitální trh v pohostinství

             Václav Stárek, prezident AHR ČR

           Budoucnost technologií pro hotely a restaurace

             Petr Mára, expert na využití moderních technologií

            Marketingový maják pro gastronomy

             Luboš Kastner, Hospodska

12.00 | Coffee break

12.30 | BLOK 2: Případové studie

            Jak zkrotit rizika bezpečnosti potravin díky aplikaci SafeOps. Případová studie Airport Food Services

             Hana Brožková, Lead Auditor FOOD

            Měla by restaurace fungovat jako továrna na pantofle?

              Pavel Suchánek a Aleš Markvart, Makro

            Zákazníci slyší na speciální nabídky. Jak je můžete využít vy?

              Jakub Mačát a Aleš Vaverka, Sodexo

13.30 | BLOK 3: Online marketing v praxi

            Tajné recepty z kuchyně digitálního marketingu

             Vladimír Buťa, Mediatel

           Ukažte se tomu, kdo vás hledá. Tipy pro efektivní online kampaně

             Rostislav Sedláček, Seznam.cz

14.15 | Kuchařská show Radka Davida

             šéfkuchař, La Veranda a Babiččina zahrada

14.45 | Kuchařka Zlatého kuchaře - Recepty kuchařských hvězd

             Křest knihy a autogramiáda: Jiří Štift, Lukáš Skála, Jiří Král, Paul Day, Jaroslav Sapík, Radek David a další

15.00 | Oběd

               

Program galavečera:

18.00 | Registrace účastníků

               WELCOME DRINK

19.00 | Zahájení galavečera 

19.05 | SLAVNOSTNÍ PROGRAM

              Nikoleta "Drummer" Šurinová, bubenická show

              Key note: Eva Svobodová, AMSP ČR

            Jídlo, které v koši neskončí​

              Michaela Gregorová a Jakub Henni, Nesnězeno.cz

             Łukasz Pielak: netradiční zmrzlinová show

              Dalibor Janda a Jiřina Anna Jandová

20.00 | Raut 

               Ochutnávky

               Networking

       

Změna programu vyhrazena.