KONGRES FOR GASTRO & HOTEL 2017


PROGRAM


Hlavní téma:      CHYTRÉ POHOSTINSTVÍ

Moderátor:         Vlasta Korec

 

08.00–9.00          Registrace účastníků

09.00–9.30          Zahájení, úvodní slovo

 

09.30–10.30       Chytré koncepty vítězí

V hotelech se zabydluje digitalizace, Miroslav Bukva, Clarion Congress Hotel Prague

Snadno a rychle, ale hlavně chytře! Roman Vaněk, Pražský kulinářský institut

 

Přestávka na kávu

 

11.00–12.30       Směřuje HoReCa k narovnání podmínek na trhu?

Analýza a panelová debata: budoucnost stravenek, výsledky EET, perspektivy sdílené ekonomiky

Václav Stárek, Asociace hotelů a restaurací ČR

Alena Schillerová, Ministerstvo financí ČR

Miroslav Bukva, Clarion Congress Hotel Prague

Pavel Friedrich, Dotykačka

Štěpán Tůma, Sodexo Benefity

Michal Čarný, Mastercard

moderuje Jan Hrubeš

Oběd

 

13.30–14.15       Proč je víno v restauraci chytrá volba?

Případová studie. United Brands

14.15–15.00       Kuchařská show Douglase Spiika

Inovativní kuchařské techniky a moderní molekulární gastronomie

 

Přestávka na kávu

 

15.30–16.15       Perfect serve nápojů: zážitek pro vaše hosty

Barmanská show s ochutnávkou, Tomáš Kučera, Barlife

 

 


HLAVNÍ PARTNEŘI


                

 

 

 

PARTNEŘI


 

                     

 

              

 

           

 

 

ZÁŠTITY


                     

 

                          

 

      


 


 
MEDIÁLNÍ PARTNEŘI


                

 

                 

 

                  

 

 

 

 

PARTNEŘI DOPROVODNÉHO PROGRAMU