KONGRES FOR GASTRO & HOTEL 2017


PROGRAM


Hlavní téma:      CHYTRÉ POHOSTINSTVÍ

Moderátor:         Vlasta Korec

 

08.00–9.00          Registrace účastníků

09.00–9.30          Zahájení, úvodní slovo

 

09.30–10.30       Chytré koncepty vítězí

V hotelech se zabydluje digitalizace, Miroslav Bukva, Clarion Congress Hotel Prague

Snadno a rychle, ale hlavně chytře! Roman Vaněk, Pražský kulinářský institut

 

Přestávka na kávu

 

11.00–12.30       Směřuje HoReCa k narovnání podmínek na trhu?

Analýza a panelová debata: budoucnost stravenek, výsledky EET, perspektivy sdílené ekonomiky

Václav Stárek, Asociace hotelů a restaurací ČR

Alena Schillerová, Ministerstvo financí ČR

Miroslav Bukva, Clarion Congress Hotel Prague

Pavel Friedrich, Dotykačka

Štěpán Tůma, Sodexo Benefity

Michal Čarný, Mastercard

moderuje Jan Hrubeš

Oběd

 

13.30–14.15       Proč je víno v restauraci chytrá volba?

Případová studie. United Brands

14.15–15.00       Kuchařská show Douglase Spiika

Inovativní kuchařské techniky a moderní molekulární gastronomie

 

Přestávka na kávu

 

15.30–16.15       Perfect serve nápojů: zážitek pro vaše hosty

Barmanská show s ochutnávkou, Tomáš Kučera, Barlife