KONGRES FOR GASTRO & HOTEL 2018


PROGRAM


Hlavní téma:      LIDSKÝ FAKTOR

Moderátor:         Vlasta Korec

 

10.00–10.30        Registrace účastníků

10.30–10.45        Zahájení kongresu a vernisáž veletrhu 

 

10.45–11.00        Pohostinství a ubytování očima statistiky. Jana Gotvaldová, Český statistický úřad

                            Co nám brání v podnikání? Václav Stárek, Asociace hotelů a restaurací ČR  

11.00–12.00        Panelová debata: Válka o talenty začala! 

Kde jsou a jak je najít jako první? Nahradí cizinci chybějící personál? Jaká pravidla platí pro zaměstnávání lidí ze zemí mimo EU? Jak vrátit prestiž učebním oborům pro hotely a restaurace? 

Kateřina Štěpánková, vedoucí odděení mezinárodní spolupráce v oblasti zaměstnanosti, MPSV

Václav Stárek, Asociace hotelů a restaurací ČR

Radek David, restaurace Babiččina zahrada a La Veranda

Roman Sejval, Bukaschool

Miloslav Pecho, Hotelový marketing

moderátor: Petr Král, Český rozhlas 

 

12:00 - 13:00        Oběd

 

13.00–13.30       Gastronomie 2.0.

Štěpán Tůma, Sodexo Benefity 

13.30–14.00       Kuchaři nové generace: Jaký je koncept budoucnosti? 

Jiří Horák, ARDO

14.00–14.30       Za stejné peníze více muziky.

Stanislav Sekyra a Petr Stádník, MAKRO Cash & Carry

14.30–15.00       Digitální guláš - proč vás nenajdou a proč nenakoupí.

Vladimíř Buťa, Mediatel

15.00–15.30       Foodstyling Workshop.

Petr Heneš, Made in Japan

 

 


HLAVNÍ PARTNEŘI


                

 

 

 

PARTNEŘI


 

                     

 

              

 

           

 

 

ZÁŠTITY


                     

 

                          

 

      


 


 
MEDIÁLNÍ PARTNEŘI


                

 

                 

 

                  

 

 

 

 

PARTNEŘI DOPROVODNÉHO PROGRAMU