Hlavní téma: LIDSKÝ FAKTOR
Moderátor: Vlasta Korec
10.00 Registrace účastníků
10.30 Zahájení kongresu a vernisáž veletrhu
10.45 Pohostinství a ubytování očima statistiky. Jana Gotvaldová, Český statistický úřad
Co nám brání v podnikání? Václav Stárek, Asociace hotelů a restaurací ČR
11.00 Panelová debata: Válka o talenty začala!
Kde jsou a jak je najít jako první? Nahradí cizinci chybějící personál? Jaká pravidla platí pro
zaměstnávání lidí ze zemí mimo EU? Jak vrátit prestiž učebním oborům pro hotely a restaurace?
Kateřina Štěpánková, vedoucí oddělení mezinárodní spolupráce v oblasti zaměstnanosti, MPSV
Václav Stárek, Asociace hotelů a restaurací ČR
Radek David, restaurace Babiččina zahrada a La Veranda
Roman Sejval, Bukaschool
Miloslav Pecho, Hotelový marketing
Moderátor: Petr Král, Český rozhlas
12.00 Oběd
13.00 Gastronomie 2.0. Štěpán Tůma, Sodexo Benefity
13.30 Kuchaři nové generace: Jaký je koncept budoucnosti? Jiří Horák, ARDO
14.00 Za stejné peníze více muziky. Stanislav Sekyra a Petr Stádník, MAKRO Cash & Carry
14.30 Digitální guláš – proč vás nenajdou a proč nenakoupí. Vladimír Buťa, Mediatel
15.00 Foodstyling Workshop. Petr Heneš, Made in Japan
Změna programu vyhrazena.