Veletrhy FOR INTERIOR a FOR GASTRO & HOTEL proběhnou podle plánu!


Veletrh nábytku FOR INTERIOR a veletrh gastronomie a hotelnictví FOR GASTRO & HOTEL, které začínají ve čtvrtek 1. října v PVA EXPO PRAHA, proběhnou bez dalších omezení a v řádném termínu. Vzhledem k vyhlášení nouzového stavu a mimořádných opatření v České republice od pondělí 5. října jejich průběh nebude nijak narušen. Letňanský areál je navíc plně připraven zajistit bezpečí a komfort vystavovatelů i návštěvníků.

Veletrh nábytku FOR INTERIOR se na letňanském výstavišti koná od 1. do 4. října a představí na výrobce, designéry a profesionály ze světa nábytku. Vystavovatelé poradí návštěvníkům při rekonstrukci interiéru, při volbě osvětlení, výběru vhodného nábytku do všech místností nebo obkladových materiálů a mnoha dalších. K vidění budou unikátní technologie, moderní design a kvalitní produkty.

Veletrh hotelového a restauračního zařízení, potravinářství a gastronomie FOR GASTRO & HOTEL proběhne ve dnech 1. až 3. října a představí novinky a technologie z oboru profesionálům i široké veřejnosti. Konat se bude také KONGRES FOR GASTRO & HOTEL ve čtvrtek 1. října. V rámci této akce pro odbornou veřejnost se představí významné osobnosti oboru během série přednášek, případových studií nebo workshopů.

Z důvodu určeného maximálního počtu osob v jednotlivých sektorech v jeden okamžik jsou v prostorách instalovány technologie mapující aktuální množství lidí. Změnilo se i rozložení expozic uvnitř hal, kdy jsou rozšířeny uličky v průchozích koridorech. Součástí nového vybavení areálu jsou i stojany s dezinfekcí na ruce a častěji se dezinfikují i prostory výstaviště. Tým koordinátorů kontroluje dodržování povinnosti pohybovat se v prostorách se zakrytými dýchacími cestami.

 

Mediálním partnerem veletrhu je FAVI.cz