Poodhalení programu letošního KONGRESU je zde!


Již podruhé se obor pohostinství nadechuje po covidovém lockdownu. Trh je ale už jiný než před dvěma lety a správné nastavení provozu a strategie podniku jsou dnes důležitější než kdy dřív. Letošní KONGRES FOR GASTRO & HOTEL vám proto přináší zkušenosti konkrétních podniků i tipy, jak se přizpůsobit novým podmínkám a co dělat v nejbližším období.

O svoje zkušenosti se podělí právě ti, kteří stáli v čele sjednocování sektoru pohostinství a během pandemické krize zastupovali zájmy české gastronomie a hotelnictví u vlády, ministerstev a v médiích. Na vaše dotazy budou odpovídat např. prezident Asociace hotelů a restaurací ČR Václav Stárek, zakládající člen Českého gastronomického institutu (ČGI) a šéfkuchař Filip Sajler nebo Luboš Kastner, který pracuje na klíčové gastronomické agendě jak za ČGI, asociaci APRON, tak za Asociaci malých a středních podniků a živnostníků ČR.

Rozhodně je na co se těšit! Vstupenky ZDE.