Rozdíloví hráči


Ve sportu nazýváme rozdílovým hráčem toho, kdo dokáže dát nebo přihrát na rozhodující gól nebo jinak strhnout vývoj utkání a zvítězit v důležitém, vyrovnaném zápase. Rozdíloví hráči jsou lidé, kteří jsou schopni v daném okamžiku udělat pro vítězství mnohem více než ostatní. Podobně také v podnikání na tak konkurenčním trhu, jakým je pohostinství, jsou někteří viditelně úspěšnější než jiní.

Trh stravování a ubytování se pomalu zotavuje z téměř dvouletého lockdownu, ale zároveň čelí novým výzvám v ať už v podobě raketového růstu cen energií, pohonných hmot a surovin, tak dalším dopadům probíhající války na Ukrajině. KONGRES FOR GASTRO & HOTEL se proto bude věnovat aktuálním problémům podnikatelů v pohostinství a přinese fakta, zkušenosti a inspiraci od těch, kteří dokázali uspět i v těžkých časech a mají podnikatelskou vizi pro nadcházející období plné nejistot.

Zaměříme se na faktory, které oddělují úspěšné od průměrných, zjistíme, jak motivovat sebe i ostatní a jak vybudovat a udržet tým zaměřený na výsledek. Rozebereme pracovní podmínky v sektoru HoReCa a odhalíme přínos žen na vedoucích pozicích v oboru. Dozvíme se, jak řídit zdroje a ceny energií, jak postupovat při zdražování vlastních produktů a služeb a mnoho dalšího.

Buďte u toho již pošesté spolu s lídry českého pohostinství! Těšíme se na vás.