PROGRAM KONGRESU FOR GASTRO & HOTEL 2022


Hlavní téma: ROZDÍLOVÍ HRÁČI

Ve sportu nazýváme rozdílovým hráčem toho, kdo dokáže dát gól nebo jinak strhnout vývoj utkání a zvítězit v důležitém zápase. Rozdíloví hráči jsou lidé, kteří jsou schopni v daném okamžiku udělat pro vítězství něco více než ostatní. Podobně také v podnikání na tak konkurenčním trhu, jakým je gastronomie a hotelnictví, jsou někteří viditelně úspěšnější než jiní. Na kongresu se proto zaměříme na faktory, které oddělují úspěšné od průměrných. 

 

08.30 | Registrace účastníků

09.00 | Zahájení kongresu, moderátor: Vlasta Korec

09.05 | Digitalizace na MMR. Jan Fluxa, Ministerstvo pro místní rozvoj ČR 

09.30 | Rizika a výzvy českého pohostinství v nepředvídatelné době. Václav Stárek, Asociace hotelů a restaurací ČR

10.00 | Trendy podle foodies. Panelová debata

Ivana Jindřichová (Cat & Cook), Kateřina Krebsová (kamvpraze.com), Kristína Nemčková (Made by Kristina) a Markéta Pavleje (Kitchenette)

 

10.40 | Přestávka na kávu

 

11.00 | Králové lokálu: tipy pro lepší lokální vyhledávání. Vladimír Buťa, Mediatel

11.30 | Gastro Index – vývoj české gastronomie a realita cenových změn. Vladimír Sirotek, Dotykačka

12.00 | Jídlo na kolejích i v restauraci. Kuchařská show, Vojtěch Petržela, Národní tým kuchařů a cukrářů a Tomáš Popp, Asociace kuchařů a cukrářů ČR

 

12.30 | Oběd

 

A to není zdaleka vše. Těšit se můžete na ochutnávky kvalitních pokrmů a nápojů, stánky odborných partnerů nebo soutěže pro účastníky kongresu.

Změna programu vyhrazena.

 

Projekt je realizován s finanční podporou hlavního města Prahy.