PROGRAM KONGRESU FOR GASTRO & HOTEL 2021


  Moderátor kongresu: Vlasta Korec

08.30 | Registrace účastníků

09.00 | Zahájení kongresu

 

09.05 | Co změnil covid a jak dál podnikat v gastronomii a hotelnictví?

 Václav Stárek, Asociace hotelů a restaurací ČR

09.45 | Kalibrace gastronomie jako společný cíl

  Filip Sajler, Český gastronomický institut

10.15 | Profesionalita: klíčový trend pro budoucnost

  Luboš Kastner, AMSP ČR, APRON

 

10.45 | Přestávka na kávu

 

11.00 | Jak zvýšit tržby v gastru díky digitalizaci vašeho podniku?

 Ondřej Novotný, Qerko

11.30 | Vývoj cen na trhu HOREKA během pandemie. Co říkají data?

 Vladimír Sirotek, Dotykačka

12.00 | Jak zlepšit akceptaci vyšší ceny díky internetu?

 Vladimír Buťa, Mediatel

12.30 | Různé modely fungování rozvozu – principy, rozdíly a jejich ekonomika

 Petr Indra, damejidlo.cz

 Tomáš Procházka, Restaurant Na Květnici

 

13.00 | Oběd, Restaurant Na Květnici

 

Změna programu vyhrazena.