Chytré pohostinství, to nejsou jen internet a roboti


Největším lákadlem pro odbornou veřejnost na letošním souboru veletrhů For Gastro & Hotel a For Interior bude bezesporu první celodenní kongres pro HoReCa profesionály – KONGRES FOR GASTRO & HOTEL 2017.

Zapište si do diáře datum 5. a 6. října 2017 a zúčastněte se této jedinečné akce. Hlavním tématem odborných přednášek, panelových debat a workshopů bude „chytré pohostinství“. Řeč bude pochopitelně hlavně o modernizaci českého pohostinství a inspiraci ze zahraničí. Nejedná se ale pouze o větší využívání internetu, nových technologií nebo robotů. Můžete se proto těšit také na představení chytrých konceptů pro stravovací a ubytovací zařízení, nové přístupy k marketingu provozovny nebo originální receptury na zajímavá jídla a nápoje.

A nebudete jen sedět v přednáškovém sále. Zveme Vás také na největší galavečer pro HoReCa profesionály s živou hudbou a bohatým doprovodným programem.

Buďte také u toho a registrujte se na kongres a galavečer už dnes! Těšíme se na vás v kongresovém centru PVA EXPO PRAHA ve dnech 5.-6. 10. 2017.