KONGRES FOR GASTRO & HOTEL 2021


PROGRAM


Hlavní téma: DRUHÝ RESTART: SPOLUPRÁCE A PENÍZE

Moderátor: Vlasta Korec

 

08.30 | Registrace účastníků

09.00 | Zahájení kongresu

09.05 | Co změnil covid a jak dál podnikat v gastronomii a hotelnictví? Václav Stárek, Asociace hotelů a restaurací ČR

09.45 | Kalibrace gastronomie jako společný cíl. Filip Sajler, Český gastronomický institut

10.15 | Profesionalita: klíčový trend pro budoucnost. Luboš Kastner, AMSP ČR, APRON

10.45 | Přestávka na kávu

11.00 | Jak zvýšit tržby v gastru díky digitalizaci vašeho podniku? Ondřej Novotný, Qerko

11.30 | Vývoj cen na trhu HOREKA během pandemie. Co říkají data? Vladimír Sirotek, Dotykačka

12.00 | Jak zlepšit akceptaci vyšší ceny díky internetu? Vladimír Buťa, Mediatel

12.30 | Různé modely fungování rozvozu – principy, rozdíly a jejich ekonomika. Petr Indra, damejidlo.cz, Tomáš Procházka, Restaurant Na Květnici

13.00 | Oběd, Restaurant Na Květnici