PROGRAM
Hlavní téma: DRUHÝ RESTART: SPOLUPRÁCE A PENÍZE
Moderátor: Vlasta Korec
08.30 | Registrace účastníků
09.00 | Zahájení kongresu
09.05 | Co změnil covid a jak dál podnikat v gastronomii a hotelnictví? Václav Stárek, Asociace hotelů a restaurací ČR
09.45 | Kalibrace gastronomie jako společný cíl. Filip Sajler, Český gastronomický institut
10.15 | Profesionalita: klíčový trend pro budoucnost. Luboš Kastner, AMSP ČR, APRON
10.45 | Přestávka na kávu
11.00 | Jak zvýšit tržby v gastru díky digitalizaci vašeho podniku? Ondřej Novotný, Qerko
11.30 | Vývoj cen na trhu HOREKA během pandemie. Co říkají data? Vladimír Sirotek, Dotykačka
12.00 | Jak zlepšit akceptaci vyšší ceny díky internetu? Vladimír Buťa, Mediatel
12.30 | Různé modely fungování rozvozu – principy, rozdíly a jejich ekonomika. Petr Indra, damejidlo.cz, Tomáš Procházka, Restaurant Na Květnici
13.00 | Oběd, Restaurant Na Květnici