Profitroom šetří peníze hotelům i zákazníkům


Digitalizace je budoucnost napříč obory. V pohostinství tomu není jinak, a proto společnost Profitroom našla cestu, jak zjednodušit proces rezervací a ušetřit peníze zákazníkům i hotelům.

Rezervační portály či cestovní kanceláře nabízejí snadnou cestu vyhledávání ubytování, jelikož si zde můžete nastavit všechny parametry a konkrétní služby, které jsou pro vás důležité. Rychlost a jednoduchost však není vše. Při přímé rezervaci jsou hotely schopné nabídnout nižší cenu nebo služby zdarma, jako je například bezplatné parkování, welcome drinky, zábava pro děti, wellness nebo stravování v ceně ubytování.

Vynechání prostředníků při rezervování hotelu celý proces zlevňuje, a navíc na webu hotelu můžete mnohdy narazit na další služby, které jinde neinzeruje. Hotely se snaží, aby lidé rezervovali pobyty přímo na jejich stránkách. Rezervace lze udělat i online pomocí rezervačních systémů, které na svých stránkách hotely využívají. Takovým je například Profitroom. Zákazníkovi nabízí intuitivní prostředí, snadnou rezervaci i možnost online platby kartou.