PROGRAM KONGRESU A PROGRAM GALAVEČERA FOR GASTRO & HOTEL 2019


  Moderátor kongresu a galavečera: Vlasta Korec

Program kongresu:

Hlavní téma: ÚSPĚŠNÝ PODNIK V DIGITÁLNÍ DOBĚ

10.00 | Registrace účastníků

10.30 | Zahájení kongresu a vernisáž veletrhu

10.45 | Digitální trh v pohostinství

             Václav Stárek, prezident AHR ČR

11.00 | Budoucnost technologií pro hotely a restaurace

             Petr Mára, expert na využití moderních technologií

11.30 | Jak zkrotit rizika bezpečnosti potravin díky aplikaci SafeOps. Případová studie Airport Food Services

             Hana Brožková, Lead Auditor FOOD

12.00 | Coffee break

12.30 | Tajné recepty z kuchyně digitálního marketingu

             Vladimír Buťa, Mediatel

13.00 | Měla by restaurace fungovat jako továrna na pantofle?

              Pavel Suchánek a Aleš Markvart, MAKRO

13.30 Ukažte se tomu, kdo vás hledá. Tipy pro efektivní online kampaně

             Rostislav Sedláček, Firmy.cz

14.00 | Kuchařská show Radka Davida

             šéfkuchař, La Veranda a Babiččina zahrada

14.30 | Kuchařka Zlatého kuchaře - Recepty kuchařských hvězd

               Křest knihy a autogramiáda

15.00 | Oběd

               

Program galavečera:

18.00 | Registrace účastníků

               WELCOME DRINK

19.00 | Zahájení galavečera 

19.05 | SLAVNOSTNÍ PROGRAM

              Nikoleta "Drummer" Šurinová, bubenická show

              Key note: Eva Svobodová, AMSP ČR

             Łukasz Pielak: netradiční zmrzlinová show

              Dalibor Janda a Jiřina Anna Jandová

20.00 | Raut 

               Ochutnávky

               Networking

       

Změna programu vyhrazena.