PROGRAM KONGRESU FOR GASTRO & HOTEL 2020


  Moderátor kongresu: Vlasta Korec

08.30 | Registrace účastníků

09.00 | Zahájení kongresu

 

09.05 | Krize jako příležitost – jak to vidí Perfect Canteen

  Filip Sajler, Perfect Canteen

09.45 | Co nepodcenit při řízení gastro podniku – ověřeno COVIDem

  Marek Křovák, 100PROgastro

10.15 | Partnerství se vyplácí: případová studie nejen o finanční pomoci hospodám

   Aleš Vaverka a Jakub Mačát, Sodexo

 

10.45 | Přestávka na kávu

 

11.00 | Kudy vede cesta zpátky k prosperitě pro hotely a penziony?

 Václav Stárek, Asociace hotelů a restaurací ČR

11.30 | COVINTERNET – internet a jeho uživatelé v době pandemie

 Vladimír Buťa, Mediatel

12.00 | Desatero pro úspěšný rozvoz

 Petr Indra, Dáme jídlo

 

12.30 | Kuchařská show a oběd

  Štěpán Návrat, Café Buddha

 

Změna programu vyhrazena.