Peníze až na prvním místě!


Restaurace, bary, kavárny, hotely, penziony a další podniky se už druhý rok potýkají s důsledky pandemie Covid-19. Dnes víme, že nejméně 10 % z nich již znovu neotevře. Na KONGRESU FOR GASTRO & HOTEL budeme proto řešit, jak zvládnout již druhý restart po covidové krizi.

Ukážeme různé cesty, jak do podniku přinést nové peníze nejen na přežití, ale také na další provoz a investice. Těšit se můžete na výrazné osobnosti, inspirativní případové studie konkrétních podniků a výsledky zajímavých průzkumů. Zároveň budeme debatovat o spolupráci jednotlivých zástupců trhu při formování současné české gastronomie, jak podporovat profesionály, budovat core týmy zaměstnanců nebo jak vrátit glanc profesi.

Zajímají nás i vaše příběhy a zkušenosti. Těšíme na se vás na 5. KONGRESU FOR GASTRO & HOTEL 7. října 2020 v PVA EXPO PRAHA!