Rozvoz jídel v ČR vzrostl za poslední roky více než trojnásobně


Food delivery už dávno není jen pizza, burger nebo kebab ve velkoměstech. Služba pomáhá zvyšovat tržby i provozovnám v menších městech. A tento trend bude pokračovat i po odeznění pandemie. Správné nastavení strategie provozu podniku je dnes tudíž důležitější než kdy dřív.

KONGRES FOR GASTRO & HOTEL vám proto i letos přinese konkrétní tipy a zkušenosti, jak vydělat peníze nejen na přežití, ale i na rozvoj vašeho podniku. Zjistěte, jaký model fungování rozvozu je nejvhodnější pro váš podnik, jaké má výhody i nevýhody a jak se bude tato služba vyvíjet v nejbližších měsících a letech. Konkrétních příklady vám ukáže obchodní ředitel Dáme jídlo Petr Indra. Na kongresu uvidíte nejen, jak se jídlo pro rozvoz připravuje, ale také ho na obědě ochutnáte.

Tak si to nenechte ujít! Vstupenky ZDE.

Zdroj: Dáme jídlo