PROGRAM
Hlavní téma: ÚSPĚŠNÝ PODNIK V DIGITÁLNÍ DOBĚ
Moderátor: Vlasta Korec
10.00 | Registrace účastníků
10.30 | Zahájení kongresu a vernisáž veletrhu
10.45 | BLOK 1: Úspěšný podnik v digitální době
Digitální trh v pohostinství. Václav Stárek, Asociace hotelů a restaurací ČR
Budoucnost technologií pro hotely a restaurace. Petr Mára, expert na využití moderních technologií
Marketingový maják pro gastronomy. Luboš Kastner, Hospodska
12.00 | Coffee break
12.30 | BLOK 2: Případové studie
Jak zkrotit rizika bezpečnosti potravin díky aplikaci SafeOps. Hana Brožková, Lead Auditor FOOD
Měla by restaurace fungovat jako továrna na pantofle? Pavel Suchánek a Aleš Markvart, Makro
Zákazníci slyší na speciální nabídky. Jak je můžete využít vy? Jakub Mačát a Aleš Vaverka, Sodexo
13.30 | BLOK 3: Online marketing v praxi
Tajné recepty z kuchyně digitálního marketingu. Vladimír Buťa, Mediatel
Ukažte se tomu, kdo vás hledá. Rostislav Sedláček, Seznam.cz
14.15 | Kuchařská show Radka Davida. Šéfkuchař, La Veranda a Babiččina zahrada
14.45 | Kuchařka Zlatého kuchaře. Křest knihy a autogramiáda: Jiří Štift, Lukáš Skála, Jiří Král, Paul Day, Jaroslav Sapík, Radek David a další
15.00 | Oběd