KONGRES FOR GASTRO & HOTEL 2019


PROGRAM


Hlavní téma: ÚSPĚŠNÝ PODNIK V DIGITÁLNÍ DOBĚ

Moderátor: Vlasta Korec

 

10.00 | Registrace účastníků

10.30 | Zahájení kongresu a vernisáž veletrhu 

10.45 BLOK 1: Úspěšný podnik v digitální době

Digitální trh v pohostinství. Václav Stárek, Asociace hotelů a restaurací ČR

Budoucnost technologií pro hotely a restaurace. Petr Mára, expert na využití moderních technologií

Marketingový maják pro gastronomy. Luboš Kastner, Hospodska

12.00 | Coffee break

12.30 BLOK 2: Případové studie

Jak zkrotit rizika bezpečnosti potravin díky aplikaci SafeOps. Hana Brožková, Lead Auditor FOOD

Měla by restaurace fungovat jako továrna na pantofle? Pavel Suchánek a Aleš Markvart, Makro

Zákazníci slyší na speciální nabídky. Jak je můžete využít vy? Jakub Mačát a Aleš Vaverka, Sodexo

13.30 BLOK 3: Online marketing v praxi                  

Tajné recepty z kuchyně digitálního marketingu. Vladimír Buťa, Mediatel

Ukažte se tomu, kdo vás hledá. Rostislav Sedláček, Seznam.cz

14.15 | Kuchařská show Radka Davida. Šéfkuchař, La Veranda a Babiččina zahrada

14.45 | Kuchařka Zlatého kuchaře. Křest knihy a autogramiáda: Jiří Štift, Lukáš Skála, Jiří Král, Paul Day, Jaroslav Sapík, Radek David a další

15.00 | Oběd