KONGRES FOR GASTRO & HOTEL 2020


PROGRAM


Hlavní téma: NOVÁ ÉRA POHOSTINSTVÍ: JAK RYCHLE OŽIVIT SVŮJ PODNIK?

Moderátor: Vlasta Korec

 

08.30 | Registrace účastníků

09.00 | Zahájení kongresu

09.05 | Krize jako příležitost – jak to vidí Perfect Canteen. Filip Sajler, Perfect Canteen

09.45 | Co nepodcenit při řízení gastro podniku – ověřeno COVIDem. Marek Křovák, 100PROgastro

10.15 | Partnerství se vyplácí: případová studie nejen o finanční pomoci hospodám. Aleš Vaverka a Jakub Mačát, Sodexo

10.45 | Přestávka na kávu

11.00 | Kudy vede cesta zpátky k prosperitě pro hotely a penziony? Václav Stárek, Asociace hotelů a restaurací ČR

11.30 | COVINTERNET – internet a jeho uživatelé v době pandemie. Vladimír Buťa, Mediatel

12.00 | Desatero pro úspěšný rozvoz. Petr Indra, Dáme jídlo

12.30 | Kuchařská show. Štěpán Návrat, Café Buddha

13:00 | Oběd