PROGRAM
Hlavní téma: NOVÁ ÉRA POHOSTINSTVÍ: JAK RYCHLE OŽIVIT SVŮJ PODNIK?
Moderátor: Vlasta Korec
08.30 | Registrace účastníků
09.00 | Zahájení kongresu
09.05 | Krize jako příležitost – jak to vidí Perfect Canteen. Filip Sajler, Perfect Canteen
09.45 | Co nepodcenit při řízení gastro podniku – ověřeno COVIDem. Marek Křovák, 100PROgastro
10.15 | Partnerství se vyplácí: případová studie nejen o finanční pomoci hospodám. Aleš Vaverka a Jakub Mačát, Sodexo
10.45 | Přestávka na kávu
11.00 | Kudy vede cesta zpátky k prosperitě pro hotely a penziony? Václav Stárek, Asociace hotelů a restaurací ČR
11.30 | COVINTERNET – internet a jeho uživatelé v době pandemie. Vladimír Buťa, Mediatel
12.00 | Desatero pro úspěšný rozvoz. Petr Indra, Dáme jídlo
12.30 | Kuchařská show. Štěpán Návrat, Café Buddha
13:00 | Oběd